Avoinna tänään:

11.00 - 22.00 ( keittiö 21.00)
Lounas klo 11-14

Holvin Piha

Holvin Piha

Holvin piha sijaitsee Tiiliholvin sisäpihalla, upeassa jugendtyyliä henkivässä rakennuksessa. Tila on suunniteltu enintään 25 hengelle.

Järjestämme rakennuksessa omia pop up-tyylisiä tilaisuuksia, mutta tila on varattavissa myös pienien ryhmien yksityiseen käyttöön. Tunnelmallinen tila mukautuu mainiosti esimerkiksi pieniin perhejuhliin tai kokousryhmille.

Valmistelemme tilan sovitulle henkilömäärälle ja asettelemme buffetin valmiiksi sekä esittelemme ruuat vieraille sovittuun aikaan. Buffetsisältö on valittavissa kahdesta erilaisesta kolmenruokalajin kokonaisuudesta. Tarjousehdotuksen saa pyytämällä alla olevasta sähköpostista. Juomien tarjoilusta sovitaan tapauskohtaisesti ja juomat veloitetaan pulloittain kulutuksen mukaan.

Mahdollisista lisätarjoiluista voidaan sopia erikseen.

 

Tilavuokra:

4h tai alle     350 €

yli 4h            500 €

 

Keväällä 2024:

 

Huhtikuun lauantaibrunssit

Huhtikuun kolmena lauantaina, 13.4., 20.4. ja 27.4. pääsette herkuttelemaan maukkaasta brunssista klo 11-15.

Brunssi sisältää runsaan alkuruokabuffetin, joka lauantai vaihtuvan pääruuan pöytiintarjoiluna sekä jälkiruuan. Brunssin hinta on 38€.

 

ALKURUOKABUFFET:

Parsaperunatortillaa, salaatti paahdetuista juureksista ja piparjuurimajoneesia, papusalaattia,

taimenmoussea, hauki-ahvenmureketta, lohen mätiä,

mummonkurkkua, marinoitua punasipulia, vuohenjuustokreemiä,

juustotarjotin hillokkeella,

spelttivehnäleipää, mallaslimppua ja paahdettua voita.

 

PÄÄRUOKA VAIHTOEHDOT:

LA 13.4.

Haudutettua häränposkea pippurikastikkeella, porkkanalla ja perunapyreellä

TAI

Härkäpapumureketta puolukka-kuusenkerkkäkastikkeella, maa-artisokalla ja perunapyreellä

LA 20.4.

Ankan rintaa kirsikkakastikkeella ja varhaisperuna-kevätsipulisalaattia

TAI

Marinoitua tofua appelsiini beurre blanc- kastikkeella ja varhaisperuna-kevätsipulisalaattia

LA 27.4.

Haudutettua possunposkea antiboise-kastikkeella, perunapyreetä ja paahdettua palsternakkaa

TAI

Selleripihvi kapris-veloutélla ja perunapyreellä

 

JÄLKIRUOKANA:

Valkosuklaa namelakaa, marjoja ja marenkia

 

Pöydän brunssille voitte varata puhelimitse numerosta 020 766 9061 tai sähköpostitse tiiliholvi@tiiliholvi.fi

Olet lämpimästi tervetullut!

 

10 ruokalajin KEVÄT menu

Kävitkö nauttimassa viime syksynä meidän kymmenen ruokalajin SYKSY-menun? Tänä keväänä toukokuussa, keittiömme loihtii uuden kymmenen ruokalajin menun, KEVÄT. Menussa hyödynnämme kevään makuja sekä värejä. Sisällön ilmoitamme lähempänä ajankohtaa.

Perjantaina 17.5.

Lauantaina 18.5.

 

 

Tiedustelut ja varaukset:

puh: 020 766 9061

s-postilla: tiiliholvi@tiiliholvi.fi