À la Carte
Listallamme olevien lihojen alkuperämaat:
Poronmaksa: Suomi
Alkuruoat
-
AHVENKEITTO (L,G) 15.00
Ahventerriiniä, porkkanaa, friteerattua purjosipulia ja kermaista perunakeittoa
-
PUNAJUURIHUMMUS (L,G) 15.00
Punajuurihummusta, limellä pikkelöityä palsternakkaa, glaseerattua ja savustettua punajuurta, friteerattua kikhernettä sekä vuohenjuustoa. Saatavana vegaanisena.
-
VANANTAAN KARTANON FASAANIA (L,G) 15.00
Paistettua fasaanin rintaa, karviais-madeirakastiketta, juuripersiljapyreetä, paahdettua selleriä ja salvialla maustettua serranokinkkumurua
-
BLINI (L,G) 16.00 / 14.00
Tiiliholvin perinteisellä reseptillä valmistettu tattari blini. Täytteinä punasipulia, smetanaa, siianmätiä TAI metsäsienisalaattia
-
Tiiliholvin Tartar (L) 16.00
Naudan sisäfileetä, graavattua keltuaista, friteerattua kaprista, Worcester-majoneesia ja Tiiliholvin sinappia
-
Tiiliholvin Etanat emmental- tai sinihomejuustolla (L,G) 15,00
Yrtti-valkosipulivoita ja Emmental- tai sinihomejuustokuorrute. Saatavana myös kasvis vetanat
-
TIILIHOLVIN LEIPÄVALIKOIMA 4.00
Keittiömme omaan juureen leivottua spelttivehnäleipää ja mallaslimppua sekä paahdettua voita
Pääruoat
-
härkäpapua ja luumua (L,G,Veg) 26.00
Härkäpapumureketta, luumukastiketta, pikkelöityä luumua, romanesco-kaalia ja seesaminsiemen vinegrettiä
-
PÄIVÄN KALAA JA fenkolinsiemenkastiketta (L,G) 32.00
Vaihtuvaa kotimaista kalaa saatavuuden mukaan, fenkolinsiemenkastiketta, peruna-juuressalaattia ja kukkakaali-sahramipyreetä
-
punakampelaa ja valkoherukkaa (L,G) 31.00
Haudutettua punakampelaa, valkoherukkakastiketta, bataattipyreetä, appelsiinivinegretillä marinoitua ruusukaalia ja merikorallia
-
poronvasan maksaa ja olutkastiketta (L) 31.00
Poronvasan maksaa, tummaa olutkastiketta, puikulapyreetä, ankanrasvassa haudutettua salottisipulia ja puolukkageeliä
-
härkää ja châteaubriandkastiketta (L,G) 34.00
Härän sisäfileetä 58-asteiseksi kypsennettynä, châteaubriandkastiketta, paahdettua perunaa ja ratatouillea
-
Tiiliholvin pippuripihvi (L,G) 39.00
Sisäfileepihvi, pippurikastiketta, maalaisranskalaisia, maa-artisokkapyreetä ja parsakaalia
Jälkiruoat
-
TUMMAA SUKLAATA JA KARHUNVATUKKAA (L,G) 15.00
Parfait tummasta suklaasta, tuorejuusto-karhunvadelmakreemiä, marinoitua karhunvatukkaa, inkiväärigeeliä ja kaakaokeksiä
-
SITRUUNAA JA MARENKIA (L,G) 14.00
Sitruunapiirasta, sitruunaverbena-jugurttikreemiä, marenkisorbettia ja jugurttimarenkia
-
Juustovalikoima 15.00
Valikoima vaihtuvia juustoja ja hilloketta
-
PETIT FOURS (L,G) 3.00 / kpl
Keittiömme valmistamia makeisia kahvin kaveriksi
Lastenlista
-
Alkuruoka
Ahvenkeittoa
-
Pääruoka
Päivän kalaa TAI Härkää châteaubriandkastiketta
-
Jälkiruoka
Jäätelö tai Sorbetti
-
20.00