À la Carte


Listallamme olevien lihojen alkuperämaat:

Härän sisäfile – Suomi

Alkuruoat

  • CRÈME NINON- PERINTEINEN KYLMÄ TUOREHERNEKEITTO 10.00

    Keitto tuoreista herneistä, minttu-maa-artisokka terriiniä sekä shamppanjavaahtoa

  • Tiiliholvin Tartar (L) 14.00

    Kotimaista naudan sisäfileetä, graavattua keltuaista, friteerattua kaprista, Worcester-majoneesia ja Tiiliholvin sinappia

  • Tiiliholvin Etanat emmental- tai sinihomejuustolla (L,G) 11.00

    Yrtti-valkosipulivoita ja Emmental- tai sinihomejuustokuorrute

Pääruokia

  • PARSARISOTTOA 20.00

    Risotto vihreästä- ja valkoisesta parsasta. Paahdettua manteliä sekä tryffeliöljyä

  • PÄIVÄN KALAA, JÄTTIRAPUA JA HUMMERIKASTIKETTA 25.00

    Vaihtuvia kaloja saatavuuden mukaan, varhaisperunaa, jättirapuja sekä hummerikastiketta

  • Tiiliholvin pippuripihvi (L,G) 30.00

    Kotimainen naudan sisäfileepihvi,mustajuuripyreetäankanrasvassa paistettua perunaa ja kermaista pippurikastiketta

Jälkiruokia

  • VALKOSUKLAATA, MANSIKKAA JA RAPARPERIA 12.00

    Paahdettua valkosuklaa-namelakaa, mansikka-sitruunaruohosorbettia sekä viherpippuri-raparperia.

  • Juustovalikoima 15.00

    Valikoima vaihtuvia juustoja ja hilloketta

  • Tiiliholvin jäätelöannos 5.00

    Vaihtuvia makuja keittiömme tekemää jäätelöä.

Lastenlista

  • Alkuruoka

    Päivän keitto

  • Pääruoka

    Päivän kalaa

  • Jälkiruoka

    Jäätelö tai Sorbetti

  • 17.00