Avoinna tänään:

Klo 13.00 - 20.00

À la Carte


Listallamme olevien lihojen alkuperämaat:

Härän sisä- ja ulkofilee: Suomi



Alkuruoat

  • Kukkakaalikeittoa, appelsiiniä ja tryffeliä (L,G) 11.00

    Tryffelillä maustettua kukkakaalikeittoa, appelsiini-kukkakaali couscous

  • Tiiliholvin Tartar (L) 14.00

    Kotimaista naudan sisäfileetä, graavattua keltuaista, friteerattua kaprista, Worcester-majoneesia ja Tiiliholvin sinappia

  • Tiiliholvin Etanat emmental- tai sinihomejuustolla (L,G) 11.00

    Yrtti-valkosipulivoita ja Emmental- tai sinihomejuustokuorrute

  • sinisimpukat Mouclade (L,G) 14.00

    Sinisimpukoita kermaisessa curry-sahrami-valkoviiniliemessä

Pääruoat

  • Hernerisotto (L,G) 20.00

    Hernepyreetä, aurinkokuivattua tomaattia sekä parmesanjuustoa

  • PÄIVÄN KALAA, parsaa, Sitruuna beurre blanc -kastiketta (L,G) 25.00

    Vaihtuvaa kalaa saatavuuden mukaan, tuoretta parsaa, porkkana-perunakrossia sekä sitruuna Beurre Blanc -kastiketta

  • Tiiliholvin pippuripihvi (L,G) 35.00

    Kotimaisen härän sisäfileepihvi, paahdettua lankkuperunaa sekä kermaista pippurikastiketta

Jälkiruoat

Lastenlista

  • Alkuruoka

    Päivän keitto

  • Pääruoka

    Päivän kalaa TAI lihaa

  • Jälkiruoka

    Jäätelö tai Sorbetti

  • 17.00