À la Carte


Listallamme olevien lihojen alkuperämaat:

Härän sisäfile – Suomi
Saksanhirvi – Uusi-Seelanti / Viro

Alkuruoat

  • PAPRIKAKEITTOA, VALKOSIPULIA JA MANTELIA (L) 13.00

    Keitto paahdetusta paprikasta, mantelipestoa, valkosipulivaahtoa ja paprikaleipää

  • HAUKEA, KAMPASIMPUKKAA JA VADELMAA (L,G) 14.00

    Paistettua kampasimpukkaa, haukimureketta, vadelmageeliä ja kiinankaalisalaattia

  • Tiiliholvin blini siianmädillä tai sienisalaatilla (l,g) 15.00

    Perinteinen, runsaassa voissa paistettu blini, lisäksi siianmätiä, smetanaa ja punasipulia tai metsäsienisalaattia

  • Tiiliholvin Tartar (L) 14.00

    Kotimaista naudan sisäfileetä, graavattua keltuaista, friteerattua kaprista, Worcester-majoneesia ja Tiiliholvin sinappia

  • Tiiliholvin Etanat emmental- tai sinihomejuustolla (L,G) 14.00

    Yrtti-valkosipulivoita ja Emmental- tai sinihomejuustokuorrute

Pääruokia

  • SAVOIJINKAALIA, LINSSIÄ JA KAURAA (L,G,VEG) 21.00

    Linsseillä ja cashewpähkinällä täytetty kaalikääryle, papu-siitakesienisalaattia, puolukkasipsejä ja salvia-kaurakastiketta

  • LOHTA, LUMIRAPUA JA TOMAATTIA (L,G 28.00

    Paistettua lohta, lumirapu-perunakakkua, sahramiretikkaa ja hummeri-tomaattikastiketta

  • FASAANIA, KIRSIKKAA JA SHERRYÄ (L) 30.00

    Fasaanin rintaa, sherryllä maustettua ohrattoa, kirsikka-palsternakkapyreetä, paahdettua palsternakkaa ja punamangoldi-pinaattisalaattia

  • JÄNISTÄ, KATAJANMARJAA JA SELLERIÄ (L,G) 31.00

    Pitkään haudutettua jäniksen paistia, selleripyreetä, paahdettua selleriä, granaattiomenaa ja katajanmarjakastiketta

  • HÄRKÄWALLENBERG, ANJOVISTA JA SITRUUNAA (L) 26.00

    Wallenbergin pihvi jauhetusta naudan sisäfileestä, sitruuna-perunapyreetä, salottisipuli-sokerihernesalaattia ja anjovis-bearnaisekastiketta

  • Tiiliholvin pippuripihvi (L,G) 36.00

    Kotimainen naudan sisäfileepihvi, persilja-mustajuuripyreetä, rosmariiniperunaa ja kermaista pippurikastiketta

Jälkiruokia

  • VALKOSUKLAATA, GREIPPIÄ JA PISTAASIA (G 14.00

    Pistaasikakkua, jäätelö paahdetusta valkosuklaasta ja greippihyytelöä

  • SITRUUNAA, SALMIAKKIA JA FENKOLIA (L) 13.00

    Sitruuna-salmiakkikakkua, fenkolisorbettia ja passiongeeliä

  • MANGOA, KOOKOSTA JA SITRUUNARUOHOA (L,G) 13.00

    Kookosarancini, sitruunaruohosorbettia, grillattua mangoa ja mangolientä

  • Juustovalikoima 15.00

    Valikoima vaihtuvia juustoja ja hilloketta

Lastenlista

  • Alkuruoka

    Päivän keitto

  • Pääruoka

    Lohta tai Härkäwallenberg

  • Jälkiruoka

    Jäätelö tai Sorbetti

  • 17.00