À la Carte
Listallamme olevien lihojen alkuperämaat:
Saksanhirvi:
Alkuruoat
-
tattikeitto (L,G) 14.00
Kermaisen tattikeiton lisäksi sipuli-kaakaopapumuffini ja sherry-karpalosurvosta
-
savulohta ja kurpitsaa ( L,G ) 16.00
Kurpitsavohveli, savulohirilletteä, siianmätiä ja pikkelöityä myskikurpitsaa
-
risotto nero (L,G) 14.00
Marinoitua seepiaa, puolikuivattua kirsikkatomaattia ja sitrusvaahtoa
-
härkää ja punajuurta (L,G) 15.00
Kroketti sisäfileestä ja punajuuresta, punajuuritartar, rosmariini-luuydinmajoneesia ja friteerattua salottisipulia
-
Tiiliholvin Tartar (L) 16.00
Naudan sisäfileetä, graavattua keltuaista, friteerattua kaprista, Worcester-majoneesia ja Tiiliholvin sinappia
-
Tiiliholvin Etanat emmental- tai sinihomejuustolla (L,G) 15,00
Yrtti-valkosipulivoita ja Emmental- tai sinihomejuustokuorrute. Saatavana myös kasvis vetanat
-
TIILIHOLVIN LEIPÄVALIKOIMA 4.00
Keittiömme omaan juureen leivottua spelttivehnäleipää ja mallaslimppua sekä paahdettua voita
Pääruoat
-
tiiliholvin moussaka (L,G) 26.00
Marinoitua kesäkurpitsaa, paahdettua perunaa, baba ganoush, kanelilla maustettua tomaattikastiketta, jugurttikreemiä sekä paahdettuja siemeniä (sis.pähkinää)
-
PÄIVÄN KALAA JA rapukastiketta (L,G) 32.00
Vaihtuvaa kotimaista kalaa saatavuuden mukaan, rapukastiketta, tilli-sitrusperunapyreetä, keltajuuri-retiisisalaattia ja hummerikeksiä
-
miekkakalaa ja mandariinia (L,G) 28.00
Paistettua miekkakalaa, mandariinikastiketta, peruna-anjovisröstiä ja fenkolia
-
hanhea kahdella tapaa (L,G) 32.00
Paistettua hanhenrintaa, hanhenkoivesta ja juureksista valmistettu ragu, papu-pekonisalaattia ja bataatti-appelsiinipyreetä
-
saksanhirveä ja puolukkaa (L,G) 31.00
Saksanhirven ulkofileetä, selleri-kantarellipyreetä, puolukka-lakritsanjuurikastiketta ja naurista
-
Tiiliholvin pippuripihvi (L,G) 39.00
Sisäfileepihvi, pippurikastiketta, gratinoitua uuniperunaa, porkkanapyreetä ja keltaista porkkanaa
Jälkiruoat
-
mustikkaa ja valkosuklaata (G) 14.00
Mustikkapiirakkaa, mustikkahyytelöä, paahdettu valkosuklaakreemi, rahka-kardemummasorbettia, mustikkamarenkia
-
omenaa ja karamellia 14.00
Omenapiirakkaa, vaahterasiirappikinuskia, merisuolafudge, omenageeliä ja kaneli-vaniljajäätelöä
-
Juustovalikoima 15.00
Valikoima vaihtuvia juustoja ja hilloketta
-
PETIT FOURS (L,G) 3.00 / kpl
Keittiömme valmistamia makeisia kahvin kaveriksi
Lastenlista
-
Alkuruoka
Tattikeittoa
-
Pääruoka
Päivän kalaa TAI Pippuripihvi
-
Jälkiruoka
Jäätelö tai Sorbetti
-
20.00