À la Carte


Listallamme olevien lihojen alkuperämaat:

Härän sisäfile – Suomi
Saksanhirvi – Uusi-Seelanti / Viro

Alkuruoat

  • RANSKALAINEN SIPULIKEITTO TIILIHOLVIN TAPAAN (L) 13.00

    Gruyère-juustolla gratinoitua briossia, sipulipateeta, madeiralla pikkelöityä shalottisipulia, valkosipulisipsejä ja sipuliconsommea (sis. lihaa)

  • äyriäisarancini(L) 14.00

    Arancini riisistä, mustekalasta, sinisimpukasta ja jättiravuista, savustettua sinisimpukkalientä ja veriappelsiini-fenkoli-varsisellerisalsaa

  • Tiiliholvin blini siianmädillä tai sienisalaatilla (l,g) 15.00

    Perinteinen, runsaassa voissa paistettu blini, lisäksi siianmätiä, smetanaa ja punasipulia tai metsäsienisalaattia

  • Tiiliholvin Tartar (L) 14.00

    Kotimaista naudan sisäfileetä, graavattua keltuaista, friteerattua kaprista, Worcester-majoneesia ja Tiiliholvin sinappia

  • Tiiliholvin Etanat emmental- tai sinihomejuustolla (L,G) 14.00

    Yrtti-valkosipulivoita ja Emmental- tai sinihomejuustokuorrute

Pääruokia

  • spelttirisottoa ja maa-artisokkaa (L) 21.00

    Risotto spelttivehnästä, paahdettua maa-artisokkaa ja juuressipsejä

  • HÄRKÄPAPUA, PUNAJUURTA JA PURJOA (L,G) 26.00

    Punajuuri-härkäpapumurekkeella täytettyä purjoa, savupaprikahummusta, härkäpapu-kirsikkatomaattisalaattia ja thaibasilikaöljyä

  • KUHAA, AHVENTA JA HERNETTÄ (L,g) 28.00

    Paistettua kuhafileetä, ahven-pinaattirulla, hernepyreetä, porkkana-purjosalaattia ja kapris-sahramikastiketta

  • HÄRKÄRILLETTEÄ ”VORSCHMACK” (L) 28.00

    Leivitettyä härkärilletteä, anjovis-perunapyreetä, etikkapunajuurta ja mallaskastiketta

  • SAKSANHIRVEÄ, KARPALOA JA KONJAKKIA (L,G) 34.00

    Konjakilla maustettua saksanhirvipataa, saksanhirven ulkofileetä, rosmariiniperunaa ja karpalosiirappia

  • Tiiliholvin pippuripihvi (L,G) 36.00

    Kotimainen naudan sisäfileepihvi, härkärilletteä, rakuuna-porkkanapyreetä, confattua perunaa ja kermaista pippurikastiketta

Jälkiruokia

  • MAITOSUKLAATA, ROSMARIINIA JA MUSTAHERUKKAA (G) 14.00

    Maitosuklaa-mustaherukkatryffeli, maitosuklaa-rosmariinikreemiä, mustaherukkamarenkia ja maitosuklaajäätelöä

  • MUSTIKKAA, KIRSIKKAA JA PALSTERNAKKAA (G) 13.00

    Palsternakkamoussea, kirsikkasorbettia, mustikkalientä ja mustikka-valkosuklaacrumblea

  • APPELSIINIA, TYRNIÄ JA KUUSENKERKKÄÄ (L) 13.00

    Appelsiinikakkua, vanilja-tuorejuustokreemiä, kuusenkerkkäkinuskia ja tyrni-appelsiinisorbettia

  • Juustovalikoima 15.00

    Valikoima vaihtuvia juustoja ja hilloketta

Lastenlista

  • Alkuruoka

    Päivän keitto

  • Pääruoka

    Kuhaa tai Saksanhirveä

  • Jälkiruoka

    Jäätelö tai Sorbetti

  • 17.00