À la Carte
Listallamme olevien lihojen alkuperämaat:
Ankanrinta: Ranska
Alkuruoat
-
ranskalainen sipulikeitto (L) 14.00
Sipulipiirakkaa, gruyère-juustoa, helmisipulia ja sipuli-consommea
-
kampasimpukkaa, limeä ja retikkaa (L,G) 15.00
Paistettuja kampasimpukoita, lime-beurre blanc -vaahtoa, retikka-purjosalaattia ja paprika-chiligeeliä
-
GRATINOITUA VIHERSIMPUKKAA JA PEKONIA (L,G) 15.00
Sipuli-pekonisalaatilla täytettyjä ja parmesaanilla gratinoituja vihersimpukoita ja tomaattisalaattia
-
BLINI SIIANMÄDILLÄ TAI LINSSISALAATILLA 15.00
Tiiliholvin perinteisellä reseptillä valmistettu blini, smetanaa ja punasipulia. Valittavana siianmäti tai belugalinssi-kikhernetäyte
-
Tiiliholvin Tartar (L) 15.00
Naudan sisäfileetä, graavattua keltuaista, friteerattua kaprista, Worcester-majoneesia ja Tiiliholvin sinappia
-
Tiiliholvin Etanat emmental- tai sinihomejuustolla (L,G) 14,00
Yrtti-valkosipulivoita ja Emmental- tai sinihomejuustokuorrute. Saatavana myös kasvis vetanat
Pääruoat
-
MAA-ARTISOKKAGNOCCHEJA JA PÄÄRYNÄÄ (VEG,G) 25,00
Maa-artisokkagnoccheja, pikkelöityä päärynää, paahdettuja cashewpähkinöitä ja salvia-cashewkastiketta
-
PÄIVÄN KALAA SAMPPANJAKASTIKKEELLA (L,G) 30.00
Vaihtuvaa kotimaista kalaa saatavuuden mukaan, rapu-arancini, hernepyreetä, marinoitua kukkakaalia ja samppanjakastiketta
-
RUIJANPALLASTA SELJANKA (L,G) 33.00
Paistettua ruijanpallasta, peruna-juuressalaattia, maustekurkkua, kapris-valkosipulismetanaa ja tomaattikastiketta
-
ANKANRINTAA GRAND MARNIER -KASTIKKEELLA (L,G) 29.00
Karamellisoitua ankanrintaa, muhennettua savoijinkaalia, kastanja-sipulipyreetä, paahdettua appelsiinia ja Grand Marnier -kastiketta
-
VILLISIKAA JA TRYFFELIÄ (L,G) 29,00
Pitkään haudutettua karviaiskastikkeella glaseerattua villisian niskaa, tryffelipolentaa, siitakesieniä ja ruusukaalia
-
Tiiliholvin pippuripihvi (L,G) 38.00
Rotukarjan sisäfileepihvi, peruna-valkosipulikrossia, juuriselleripyreetä, viherpippurilla maustettua porkkanaa ja pippurikastiketta
Jälkiruoat
-
TUMMAA SUKLAATA JA APRIKOOSIA (G) 14.00
Suklaaleivos, pistaasi-aprikoosikreemiä, kaakaopapu-crumblea ja aprikoosisorbettia
-
MANGOA, LAKRITSIA JA ROSMARIINIA (L,G) 14.00
Rosmariinifinancieria, lakritsipannacottaa, sitruuna-rosmariinigeeliä ja mangojäätelöä
-
Juustovalikoima 15.00
Valikoima vaihtuvia juustoja ja hilloketta
-
PETIT FOURS (L,G) 3.00 / kpl
Keittiömme valmistamia makeisia kahvin kaveriksi
Lastenlista
-
Alkuruoka
Hernekeittoa
-
Pääruoka
Päivän kalaa TAI Pippuripihvi
-
Jälkiruoka
Jäätelö tai Sorbetti
-
20.00