Avoinna tänään:

14.00 - 23.00
Keittiö 22.00 asti

À la Carte


Listallamme olevien lihojen alkuperämaat:

Ankka: Ranska
Possu: Suomi
Härän Sisäfilee: Brasilia
 
 


Alkuruoat

Pääruoat

Jälkiruoat

  • VALKOSUKLAATA JA RAPARPERIA (G) 15.00

    Raparperi-financier, szechuan pippuri-valkosuklaakreemi, hibiskussorbettia ja seljankukalla marinoitua raparperia

  • MANSIKKAPAVLOVA (L,G) 14.00

    Pavlova mansikka- sekä vaniljamarengista, marinoitua tuoretta mansikkaa, limecurdia ja maito-limoncellosorbettia

  • Juustovalikoima 16.00

    Valikoima vaihtuvia juustoja ja hilloketta

  • PETIT FOURS (L,G) 4.00 / kpl

    Keittiömme valmistamia makeisia kahvin kaveriksi

Lastenlista

  • Alkuruoka

    Kirsikkatomaatti-persikkagazpacho

  • Pääruoka

    Päivän kalaa TAI Pippuripihvi

  • Jälkiruoka

    Jäätelö tai Sorbetti

  • 20.00