À la Carte
Listallamme olevien lihojen alkuperämaat:
Kukko- Ranska
Maissikana- Suomi
Alkuruoat 31.12 alkaen
-
Maa-artisokkakeittoa ja omenaa (L,G) 11.00
Maa-artisokkakeittoa, omena-porkkana-sellerisalaattia ja parmesaaniöljyä
-
Tiiliholvin Tartar (L) 14.00
Kotimaista naudan sisäfileetä, graavattua keltuaista, friteerattua kaprista, Worcester-majoneesia ja Tiiliholvin sinappia
-
Tiiliholvin Etanat emmental- tai sinihomejuustolla (L,G) 11.00
Yrtti-valkosipulivoita ja Emmental- tai sinihomejuustokuorrute
-
sinisimpukat Mouclade (L,G) 14.00
Sinisimpukoita kermaisessa curry-sahrami-valkoviiniliemessä
-
kalalautanen (L) 14.00
Vaihtuvia kalaherkkuja makuparien kanssa
-
perinteinen blini siianmädilla tai sienisalaatilla (L,G) 14.00
Kuumalta pannulta tarjottava tirisevä blini, punasipulia ja smetanaa
Pääruokia 31.12 alkaen
-
ratatouillea ja kikhernemureketta (L,G) 22.00
Klassinen ranskalainen kasvisruoka, kikhernemureketta ja valkosipulilla maustettua creme fraichea
-
PÄIVÄN KALAA, hollandaisea ja kukkakaalia (L,G) 25.00
Vaihtuvaa kalaa saatavuuden mukaan, hollandaise-kastiketta ja peruna-kukkakaalipyreetä
-
turskaa kahdella tapaa ja parmankinkkua (L,G) 26.00
Parmankinkkuun käärittyä turskanseläkettä, pähkinävoissa haudutettua turskanposkea, tummaa tillinsiemenkastiketta ja perunasalaattia
-
"coq au vin" tiiliholvin tapaan (L,G) 26.00
Kukosta valmistettu pata, maissikanan rintaa ja kaurattoa
-
burgundinpata (L,G) 25.00
Pitkään haudutettua härän sisäfileetä, paistettuja sieniä ja perunapyreetä
-
ROTUKARJAN ULKOFILEEPIHVI JA PUNAVIINIKASTIKETTA (L,G) 30.00
Mureaksi raakakypsytetty rotukarjan ulkofileepihvi, parmesaani-perunakakkua, selleripyreetä ja punaviinikastiketta
-
Tiiliholvin pippuripihvi (L,G) 35.00
Kotimainen naudan sisäfileepihvi, parmesaani-perunakakkua, selleripyreetä ja kermaista pippurikastiketta
Jälkiruokia 31.12 alkaen
-
tummaa suklaata ja kirsikkaa (L,G) 12.00
Suklaa-punajuurikakkua, kirsikkasorbettia, colapannacottaa ja kirsikkamarenkia
-
créme brûlee (L,G) 12.00
Lakritsan juurella maustettu paahtovanukas, sitruunakreemiä, appelsiinia ja mangoa
-
Juustovalikoima 15.00
Valikoima vaihtuvia juustoja ja hilloketta
-
tyrnimarmeladia tai suklaatryffeleitä ( KPL ) (L,G) 3.00
Keittiömme valmistamia makeisia kahvin kaveriksi
Lastenlista
-
Alkuruoka
Päivän keitto
-
Pääruoka
Päivän kalaa TAI lihaa
-
Jälkiruoka
Jäätelö tai Sorbetti
-
17.00