À la Carte
Listallamme olevien lihojen alkuperämaat:
Alkuruoat
- taimenkeitto (L,G) 15.00
Paistettua taimenta, porkkana-perunasalaattia, paahdettua purjoa ja kermaista kalalientä
- TALVIJUUREKSIA (L,G) 15.00
Maa-artisokkabrûlèe, porkkanaterriiniä, selleri-vaniljapyreetä, pikkelöityä salottisipulia, friteerattua porkkanaa sekä kirveliöljyä
- BLINI SIIANMÄDILLÄ TAI METSÄSIENISALAATILLA (l,G) 16.00 / 14.00
Tiiliholvin perinteisellä reseptillä valmistettu tattariblini. Valittavana siianmäti- tai metsäsienitäyte. Lisänä smetanaa ja punasipulia.
- ANKANMAKSAA JA PÄÄRYNÄÄ 15.00
Paahdettua briossia, ankanmaksakreemiä, päärynächutneyta ja paahdettua chorizoa
- Tiiliholvin Tartar (L) 16.00
Naudan sisäfileetä, graavattua keltuaista, friteerattua kaprista, Worcester-majoneesia ja Tiiliholvin sinappia
- Tiiliholvin Etanat emmental- tai sinihomejuustolla (L,G) 15.00
Yrtti-valkosipulivoita ja Emmental- tai sinihomejuustokuorrute. Saatavana myös kasvis vetanat
- TIILIHOLVIN LEIPÄVALIKOIMA 4.00
Keittiömme omaan juureen leivottua spelttivehnäleipää ja mallaslimppua sekä paahdettua voita
Pääruoat
- BATAATTIA JA SARVIAPILAA (L,G) 29.00
Bataattikakkua, kvinoa-kookos-arancinia, bataatti-sarviapilacurrya sekä limevinaigrettea
- PÄIVÄN KALAA JA RUOHOSIPULIKASTIKETTA (L,G) 34.00
Vaihtuvaa lähialueen kalaa saatavuuden mukaan, ruohosipuli-smetanakastiketta, tilli-perunakakkua ja parsakaalia
- AHVENTA KAHDELLA TAPAA (L) 32.00
Paistettua kotimaista ahventa sekä ahvenkvenelli, roséviini-beurre blanc, hernepyreetä ja sokeriherne-retikkasalaattia
- HANHEA JA VERIAPPELSIINIA (L,G) 35.00
Paistettua hanhenrintaa, veriappelsiinisiirappia, palsternakkapyreetä, brick-rulla pinaatista ja ohrasta sekä kandeerattua veriappelsiinia
- SAKSANHIRVEÄ JA PUOLUKKAA (L,G) 34.00
Paistettua saksanhirven sisäpaistia, puolukka-lakritsinjuurikastiketta, puolukkageeliä, kermaan muhennettua perunaa ja selleriä sekä ruusukaalia
- Tiiliholvin pippuripihvi (L,G) 39.00
Naudan sisäfileepihvi, pippurikastiketta, porkkanapyreetä, paahdettua palsternakkaa sekä lankkuperunaa
- VÄLIJUUSTOT 7.00
Jälkiruoat
- TUMMAA SUKLAATA JA TYRNIÄ (G) 15.00
Patee tummasta suklaasta, rosmariini-tyrnijäätelöä, tyrni-appelsiinigeeliä ja kaakaomarenkia
- OMENACLAFOUTIS JA MASCARPONEA (L,G) 15.00
Ranskalainen pannukakku omenasta, mascarpone-matchamoussea, marinoitua omenaa sekä omenasipsiä ja maitocrumblea
- Juustovalikoima 16.00
Valikoima vaihtuvia juustoja ja hilloketta
- PETIT FOURS (L,G) 4.00 / kpl
Keittiömme valmistamia makeisia kahvin kaveriksi
Lastenlista
- Alkuruoka
Taimenkeittoa
- Pääruoka
Päivän kalaa TAI Pippuripihvi
- Jälkiruoka
Jäätelö tai Sorbetti
- 20.00