À la Carte
Listallamme olevien lihojen alkuperämaat:
Peltopyy – Iso-Britannia
Possu – Suomi
Alkuruoat
-
Linssikeittoa ja aurinkokuivattua tomaattia (VEG,G) 14.00
Tomaattinen linssikeitto, mureke aurinkokuivatusta tomaatista ja pikkelöityä keltaista porkkanaa
-
Siikaa kahdella tapaa (L,G) 15.00
Savusiikamureketta, graavattua siikaa, greippivinaigrettea, mustekalanmusteella värjättyä sipulipyreetä, maa-artisokka-kesäkurpitsasalaattia ja perunasipsiä
-
Kampasimpukkaa ja pekonia (L,G) 16.00
Paistettua kampasimpukkaa, selleri-vaniljapyreetä, retikka-punasipuli-chilisalaattia, omenaa, pekonia ja rakuuna hiekkaa
-
PELTOPYYTÄ JA HUHTASIENTÄ (L,G) 16.00
Paistettua peltopyyn rintaa, punaherukkakastiketta, juuripersiljaa ja huhtasieniä
-
Tiiliholvin Tartar (L) 16.00
Naudan sisäfileetä, graavattua keltuaista, friteerattua kaprista, Worcester-majoneesia ja Tiiliholvin sinappia
-
Tiiliholvin Etanat emmental- tai sinihomejuustolla (L,G) 15.00
Yrtti-valkosipulivoita ja Emmental- tai sinihomejuustokuorrute. Saatavana myös kasvis vetanat
-
TIILIHOLVIN LEIPÄVALIKOIMA 4.00
Keittiömme omaan juureen leivottua spelttivehnäleipää ja mallaslimppua sekä paahdettua voita
Pääruoat
-
PUNAJUURIKROKETTI JA ROMESCO (VEG,G) 29.00
Punajuuri-auringonkukansiemenkroketti, romesco-kastiketta ja munakoisoa ja semi kuivattua tomaattia
-
PÄIVÄN KALAA JA APPELSIINI-BEURRE BLANC (L,G) 36.00
Vaihtuvaa lähialueen kalaa saatavuuden mukaan, appelsiini-beurre blanc, kukkakaali- ja peruna-pinaattipyreetä sekä seesamkukkakaalia
-
PUNA-ANTURAA "MEUNIÉRE" (L,G) 35.00
Paistettua puna-anturaa, meuniére-kastiketta, perunapyreetä, mustajuurta ja sitruunasipsiä
-
HIRVEÄ JA MUSTAHERUKKAA (L) 37.00
Hirven sisäpaistia, mustaherukkakastiketta, kaalipaistosta, punajuuripyreetä ja kyssäkaalia
-
HÄRÄN SISÄFILEETÄ JA POSSUNKYLKEÄ (L,G) 35.00
Härän sisäfileetä, paistettua possun kylkeä, punaviinikastiketta, helmisipuli-tatti-sellerisalaatti ja paahdettua hunajaperunaa
-
Tiiliholvin pippuripihvi (L,G) 39.00
Naudan sisäfileepihvi, pippurikastiketta, savujuusto-perunakakkua ja palsternakkapyreetä
-
VÄLIJUUSTOT 7.00
Jälkiruoat
-
MAITOSUKLAATA JA PERSIKKAA (G) 15.00
Maitosuklaaleivos, persikkasorbettia, karamellivaahtoa ja marinoituja karviaisia ja persikkahyytelöä
-
KURPITSAA JA APPELSIINIA (G,L) 14.00
Kurpitsapiirakkaa, kurpitsansiemenkrokanttia, appelsiini-creme fraichea, anisjäätelöä ja piparituile
-
Juustovalikoima 15.00
Valikoima vaihtuvia juustoja ja hilloketta
-
PETIT FOURS (L,G) 4.00 / kpl
Keittiömme valmistamia makeisia kahvin kaveriksi
Lastenlista
-
Alkuruoka
Tomaattinen linssikeitto
-
Pääruoka
Päivän kalaa TAI Häränfileetä ja pippurikastiketta
-
Jälkiruoka
Jäätelö tai Sorbetti
-
20.00