À la Carte

À la Carte

L = laktoositon
VL = vähälaktoosinen
G = gluteeniton
M = maidoton
VS = sisältää valkosipulia
P = sisältää pähkinää
VEG = vegaani


Listallamme olevien lihojen alkuperämaat:

Sisäfilee – Suomi
Poro – Suomi
Sorsa – Iso-Britania

Possu- Suomi

Peura- Suomi

Alkuruoat

  • Borssikeitto Tiiliholvin tapaan (L) 12.00

    Kaali-punajuuriliemi, porsaanniskaa ja savustettua smetanaa

  • Silakkaa, valkosipulia ja tyrniä (L, G) 13.00

    Silakkaa lasimestarin tapaan ja hiillostettuna, valkosipuli-hunajapyreetä ja tyrnipannacotta

  • Suppilovahveroa, palsternakkaa ja pihlajanmarjaa (L) 13.00

    Suppilovahveropiirakkaa, hasselpähkinää ja pihlajanmarjageeliä

  • Poroa kahdella tapaa ja kuusenkerkkää (L) 13.00

    Poronpotkakroketti, paistettua poron entrecôtea ja karpalo-kuusenkerkkäkastiketta

  • Tiiliholvin Tartar (L) 14.00

    Kotimaista naudan sisäfileetä, graavattua keltuaista, friteerattua kaprista, Worcester-majoneesia ja Tiiliholvin sinappia

  • Tiiliholvin Etanat (L, G) 14.00

    Yrtti-valkosipulivoita ja juustokuorrute: Emmental-juusto tai sinihomejuusto

Pääruokia

  • Tattirisotto (L, G) 21.00

    Herkkutattirisotto

  • Nieriää, appelsiinia ja tilliä (L, G) 26.00

    Paistettua nieriää, tillinsiemenperunaa ja appelsiinihollandaise-kastiketta

  • Porsasta kahdella tapaa ja syysjuureksia (L) 26.00

    Kotimaista porsasta, syyskääryle, savuselleripyreetä ja hunaja-rosmariinikastiketta

  • Sorsaa, kirsikkaa ja vehnää (L) 30.00

    Paistettua sorsanrintaa, vehnä-kyssäkaalisalaattia ja kirsikkakastiketta

  • Peuraa, puolukkaa ja katajanmarjaa (L, G) 31.00

    Peuran sisäpaistia ja Osso buccoa, punaviinirisottoa ja puolukkasiirappia

  • Tiiliholvin pippuripihvi (L, G) 36.00

    Kotimainen naudan sisäfileepihvi, perunakakkua, juurespyreetä ja kermaista pippurikastiketta

Jälkiruokia

  • Valkosuklaata, ruusua ja litsiä (G) 14.00

    Paahdettu valkosuklaakreemi, ruusumarenkia ja litsilientä

  • Mustaherukkaa, portviiniä ja rosmariinia (L) 13.00

    Rosmariinikakkua ja -sorbettia, mustaherukkamarenkia ja portviinihyytelöä

  • Päärynä Tarte Tatin (L) 13.00

    Ranskalaista päärynäpiirakkaa ja Xante-vaniljajäätelöä

  • Juustovalikoima 15.00

    Valikoima vaihtuvia juustoja ja hilloketta

Lastenlista

  • Alkuruoka

    Päivän keitto

  • Pääruoka

    Nieriää tai Possua

  • Jälkiruoka

    Jäätelö tai Sorbetti

  • 17.00