Henriks Laterna Tiiliholvi Doris Aleksis
Chaîne des Rôtisseurs Finlande Aina on hyvä syy herkutella
Aina on hyvä syy herkutella

Juhla 50v. À la carte voimassa 11.4 - 22.5. 2018

Alkuruokia - Starters

Lohta kuten haluatte 

Klassikko 80-luvulta.

Voit valita mieleisen valmistustavan:
- Filee 42 °C
- Jääkellarin lohta
- Graavattuna
- Savustettuna
- Grillattuna
- Valkoviinissä haudutettuna

Salmon as you like it

Legendary starter from 80's.¨
You may choose the way salmon is prepared:
Sweet marinated
Slightly salted
Smoked
42c° Cooked
Grilled
Stewed with White wine

10€

***

Ranskalainen sipulikeitto
Tiiviin makuinen sipuliconsommé, parmesanbriossia sekä sipulipyreetä

French Onion Soup

Onion consommé, parmesan brioche bread and onion pyre

10€

***
Katkarapucocktail

Kaikkien tuntema retroannos.
Hummeripannacotta, marinoituja katkarapuja ja meloni-omenasalaattia

Schrimp Cocktail

Lobster Pannacotta, marinated Schrimp´s, Melon- Apple Salad

10€

***

Kateenkorvaa, raparperia ja piparjuurta

Friteerattua kateenkorvaa, kyyttö-maalaispateeta ja piparjuuri-sitruunamajoneesia sekä raparperi vinegrettiä

Sweetbreads, Rhubarb and Horseradish

Deep fried sweetbread, Finish "Kyyttö" patee, horseradish- lemon mayonnaise

10€

 

Pääruokia - Main courses

Liekitettyjä munuaisia Dijon

Konjakilla liekitettyjä munuaisia, perunapyreetä, puolukkageeliä sekä kermaista sinappikastiketta

Flambéed Kidneys à la Dijon
Flambé kidneys, potato pyre, lingonberry gel and creamy mustard sauce

20€

***

Kuhaa Meuniere

Eli Kuhaa myllärin rouvan tapaan. Duchesseperunaa, friteerattua kaprista ja sitruuna-voisulaa

Pike Perch à la Meunière

Fried pike pearch, Duchesse potato, deep fried caper and butter-lemon sauce

25€

***

Kuuden yrtin pihvi

Grillattu ulkofileepihvi, kuuden yrtin maustevoi, friteerattua yrttiperunaa sekä paahdettua parsaa

Steak with Six Herbs

Grilled striploin steak, butter with six herbs, asparagus and deep fried potato

25€

***

Tiiliholvin Pippuripihvi (L, (G))
Grillattu sisäfileepihvi, härkärilletteä, puikulaperunaa, kevätsipulia sekä Tiiliholvin pippurikastiketta

Tiiliholvi's Peppercorn Steak (L, (G))
Grilled tenderloin steak, beef rillette, spring onion , peppercorn sauce and Puikula potatoe

35€

***

Maalaiskananpoikaa ja mangoriisiä
Pankinjohtajan sihteerin lempiannos. Paistettua kananpoikaa, mangorisottoa, mangoarancini

Chicken Supreme with Mangorice
Fried chicken, mango risotto, mango arrancini

25€

Jälkiruokia - Desserts

Kardemummajäätelöä ja kahvilikööriä

Kahlualla maustettua kardemummajäätelöä, kahvimarenkia

6€

Lisänä Kahlua 2cl

+3€

Cardamom Ice Cream with Coffee Liqueur
Kahlua flavoured cardamom ice cream and coffee meringue
6€
Kahlúa 2cl
+3€

***

Crêpes Suzette

90-luvun alun tyylikkäin jälkiruoka. Sitrusliköörillä liekitetyt lätyt, Grand Marnier jäätelöä, appelsiinihilloketta

Crêpes Suzette

Flambé Crepes Suzettte, Grand Marnier ice cream and orange jelly

10€

***

Tiristetyt omenat Calvados

Keittiömme omenapiirakkaa, Calvados-sorbettia sekä vaniljavaahtoa

Fried Apples Calvados

Homemade Apple pie, Calvados sorbet and vanilla foam

10€

***

Juustovalikoima ja hilloketta

Selection of Cheeses with Compote
10 €

Lasten Lista

Päivänkeittoa
Soup of the day

***
Kuhaa
Pike Perch

tai

Paistettua Maalaiskananpoikaa
Fried Chiken Supreme

***
Jäätelö tai Sorbetti
Ice Cream or Sorbet

15€