Henriks Laterna Tiiliholvi Doris Aleksis
Chaîne des Rôtisseurs Finlande Aina on hyvä syy herkutella
Aina on hyvä syy herkutella

Ryhmämenu ajalle 11.10.- 21.11.2017

Menu 1

Alkuun:

Häränhäntäconsommea, härkärilletteä ja juureksia
Pitkään haudutettua häränhäntä lientä, prässättyä härkärilletteä sekä kauden juureksia
tai
Siikaa, kurkkua ja giniä
Graavattua siikafilettä, siikamureketta, pikkelöityä kurkkua sekä gini-hyytelöä

*Alkuruoat tarjoillaan keittiömme itse leivotun leivän sekä levitteen kera

Pääruokana:

Tiiliholvin Pippuripihvi
Grillattu rotukarjan sisäfilee pihvi, kauden kasviksia, sekä Tiiliholvin pippurikastiketta
tai

Ahventa, tillinsiementä ja persiljajuurta
Paistettua ahvenfileetä, tillinsiemenkastiketta sekä paahdettua persiljanjuurta.
tai

Punajuurta, lakritsaa ja fenkolia
Punajuurta kahdella tapaa, lakritsanjuurikastiketta sekä karamellisoitua fenkolia

Jälkiruoka:

Tummaa suklaata, karviaista ja inkivääriä
Suklaata kahdella tapaa, karviaissorbettia sekä inkivääri-pannacottaa

Menun hinta:

Liha pääruokana 58€
Kala pääruokana 50€
Kasvis pääruokana 48€


Menu 2

Neljän ruokalajin Yllätysmenu á 58€

( Tarjoillaan vain koko pöytäseurueelle )

Yllätysmenulle suunniteltu juomapaketti á 42€